«

Dr. Ben Sessa

OVERLEGE

ben-sessa-img

Ben er spesialistutdannet barne- og ungdomspsykiater og er interessert i utviklingsløpet fra barn til voksen, samt korrelasjonen mellom mishandling/overgrep i barndom og utvikling av alvorlige psykologiske lidelser i voksen alder, inkludert avhengighet og rusmisbruk. Dr. Sessas interesse for psykoterapi, farmakologi og traumer har ledet ham mot forskning rundt psykedelika-assistert psykoterapi. I løpet av de siste 15 årene har han vært en del av både vitenskapelige og kliniske studier rundt bruk av LSD, psilocybin, ketamin, MDMA og DMT for behandling av psykologiske plager og lidelser. 

Ben er forfatter av flere informasjonsbøker for psykdelika-assistert psykoterapi; The Psychedelic Renaissance (2012/2017) og To Fathom Hell or Soar Angelic (2015). Han har nylig fullført et forskningsprosjekt sammen med Imperial College London hvor de utforsket verdens første MDMA-assisterte behandling for alkoholavhengighet. 

Sammen med professor David Nutt, har Ben lenge vært en talsmann for ny rusreform i Storbritannia. Engasjementet omhandler en negativ tendens i Storbritannia, som i Norge, hvor enkelte lover hindre forskning og potensielt øker, i stedet for å minske, problematisk og ødeleggende rusmisbruk for samfunn og individ. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Awakn Clinics Oslo
Øvre Slottsgate 7, 0157 Oslo
oslo@awaknclinics.com
Telefon: +47 21 40 38 19

Awakn Clinics London
18 Dukes Road, WC1H 9PY, London, United Kingdom
london@awaknclinics.com
Telefon: +44 207 387 2596

Awakn Clinics Bristol 
1 Regent St, Clifton, Bristol BS8 4HW, United Kingdom
bristol@awaknclinics.com
Telefon: +44 117 985 0439

© 2022 Awakn Life Sciences Corp     |    Cookie Policy    |    Terms and Conditions    |   Privacy Policy 

Back to top Arrow