«

Dr. Lowan H. Stewart, MD FACEP

REGIONDIREKTØR FOR NORDEN OG DAGLIG LEDER FOR AWAKN OSLO

Lowan Stewart - Awakn Clinics

Dr. Lowan Stewart har over 17 års klinisk erfaring som spesialist i akuttmedisin, og "fellow" ved American College og American Academy of Emergency Medicine. Han har praktisert både i USA og Norge. Stewart er opprinnelig fra Santa Fe i New Mexico og utdannet ved University of New Mexico School of Medicine, University of Texas Austin og Oregon Health and Sciences University i Portland (OHSU).

Stewart har jobbet som akuttlege i 20 år, vært styreleder for akuttavdelingen ved Willamette Falls Hospital i Portland, Oregon, samt Associate Clinical Professor ved OHSU. Stewart har også vært overlege på Akershus universitetssykehus hvor han har ledet arbeidet med å etablere akuttmedisin som medisinsk spesialitet i Norge. Stewart har vært styremedlem i Norsk Selskap for Akuttmedisin og er grunnlegger av- og medisinsk ansvarlig ved Santa Fe Ketamine, Insight Ketamine i USA og AxonKlinikken. I 2020 ledet han etableringen av det første ketaminbehandlingsprogrammet for depresjon i det offentlige helsevesenet ved DPS nordre østfold Kalnes og DPS Moss.

Stewart har forelest i flere land om behandling av depresjon med ketamin, og er medlem av American Society of Ketamine Physicians. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Awakn Clinics Oslo
Øvre Slottsgate 7, 0157 Oslo
oslo@awaknclinics.com
Telefon: +47 21 40 38 19

Awakn Clinics London
18 Dukes Road, WC1H 9PY, London, United Kingdom
london@awaknclinics.com
Telefon: +44 207 387 2596

Awakn Clinics Bristol 
1 Regent St, Clifton, Bristol BS8 4HW, United Kingdom
bristol@awaknclinics.com
Telefon: +44 117 985 0439

© 2022 Awakn Life Sciences Corp     |    Cookie Policy    |    Terms and Conditions    |   Privacy Policy 

Back to top Arrow