---
Selvhenvisningsskjema

Hvordan selvhenvisning fungerer:

Før du sender henvisningen din videre til en av våre klinikker er det viktig at du leser gjennom vårt informasjonshefte. Den kan du laste ned og lese her. Vi har også en FAQ-side som forhåpentligvis vil kunne besvare alle dine spørsmål. 

Når du har lest gjennom kriterielisten, og ser at du oppfyller våre medisinske krav, fullfører du henvisningsskjemaet under.

Dine svar vil hjelpe oss å behandle din søknad effektiv og presist. 

For å sikre at ketamin-assistert terapi er riktig for deg vil vi, med ditt samtykke, gjøre en grundig helseundersøkelse. Dette inkluderer innsyn i din journal fra din fastlege, psykolog og/eller annen helseaktør. I tillegg vil du bli invitert til en vurderingssamtale, ansikt-til-ansikt, på din valgte klinikk. 

Se vår prisliste før du utfyller spørreskjema. Per i dag blir dessverre ikke denne behandlingen støttet av HELFO eller andre offentlige helsemidler.

Selvhenvisningsskjema

For å sende inn din henvisning må du svare på alle spørsmålene nedenfor. Informasjonen vil ikke lagres og vil slettes umiddelbart etter vurderingsprosessen. Vi svarer alle henvendelser i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du ikke har mottatt svar i løpet av den tiden, ber vi deg sjekke «spam»-folder eller søppelmail, da det er mulig at e-posten fra oss har havnet der.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Awakn Clinics Oslo
Øvre Slottsgate 7, 0157 Oslo
oslo@awaknclinics.com
Telefon: +47 21 40 38 19

Awakn Clinics London
18 Dukes Road, WC1H 9PY, London, United Kingdom
london@awaknclinics.com
Telefon: +44 207 387 2596

Awakn Clinics Bristol 
1 Regent St, Clifton, Bristol BS8 4HW, United Kingdom
bristol@awaknclinics.com
Telefon: +44 117 985 0439

© 2022 Awakn Life Sciences Corp     |    Cookie Policy    |    Terms and Conditions    |   Privacy Policy 

Back to top Arrow